Erfaren frontendutvecklare

Heltid

Skövde

2023/03/31

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Provanställning eller tidsbegränsad anställning

Om Farsight

Vi erbjuder smarta lösningar, tillgänglighet, sekretess, integritet och spårbarhet avseende kunders IT-system. Vårt åtagande sträcker sig från support och drift av servrar och klienter till säkerhetsrevision och programvaror (ProVide) för säker kommunikation av affärskritiska data. Vi hjälper även kunder med systemutveckling och integration av analyssystem och verksamhetssystem, ofta involverande komplexa databaser, antingen i projektform eller med resurskonsulter.

Vi erbjuder dig

I din roll som utvecklare kommer du ha daglig kontakt med verksamhetens medarbetare genom att arbeta i vårt utvecklingsteam. Du kommer vara med och påverka framsidan av olika system och applikationer, realisera framtagna designs och samtidigt hantera kopplingen till backend ihop med övriga utvecklare. Arbetet innebär även att stötta kollegor när det kommer till frontend samt att arbeta med ständiga förbättringar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har rätt driv och fokus.

Exempel på uppdrag

– Realisering i kod av framtagna designs
– Workshops med och utan utan kund
– Ockulära genomgångar/tester av gränssnitt

Vi behöver dig som har

Vi söker dig som har känsla för färg, form, tonalitet och användarupplevelse samt har en förmåga att tänka utanför lådan när det behövs. Du kan design och det visuella men har också en bra insyn i hur saker fungerar i backend. Du har stor erfarenhet av css-styling, jobbat med UX/design och kan givetvis realisera det du ser i kod.

 

Som person är du driven och självständig i ditt arbete och trivs i en social roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibel, noggrann och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska är andra egenskaper vi värdesätter högt. Då vardagen består av att arbeta i olika typer av projekt samt träffa olika typer av människor med olika kunskaper om är det också väldigt viktigt att vara lösningsfokuserad och att kunna fatta snabba beslut på plats för att hjälpa projektet framåt på bästa sätt.

Du kan detta

– React
– HTML5
– CSS
– Javascript
– WordPress
– Versionshantering

Och det vore toppen om du även har erfarenhet av detta

– Node
– SQL
– Design/dokumentationsverktyg (exempelvis Figma)
– Erfarenheter av tidigare projektarbete

Konsultrollen

Som IT-konsult hos oss blir du en del av vårt härliga internationella konsultteam där våra konsulter besitter olika kompetenser inom IT. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och får möjligheten att arbeta med nationella och internationella projekt hos någon av våra världsledande kunder. Varje medarbetare är viktig för Farsight framgång och därför värdesätter vi dig som individ och arbetar aktivt med personlig utveckling.

Lön

Enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månadslön

Anställningsvillkor

Provanställning med anställningstid enligt överenskommelse

Var ligger arbetsplatsen?

Vårt kontor hittar du i Science Park i Skövde.

Arbetsgivaren

Farsight Tech Nordic AB
https://www.farsight.se

Postadress

Farsight Tech Nordic AB
Kaplansgatan 16B
541 34 Skövde

Kontakta mig!

Lars-Stuchly-farsight

Lars Stuchly

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ansök i dag!