Erfaren backendutvecklare

Heltid

Skövde

2023/03/31

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Provanställning eller tidsbegränsad anställning

Om Farsight

Farsight Tech Nordic AB är ett teknik- och systemutvecklingsföretag som brinner för digitala problemlösningar, att lösa komplexa problem samt skapa hållbara lösningar som får både människor och företag att växa. Vårt åtagande sträcker sig från support och drift av servrar och klienter till säkerhetsrevisioner och programvaror för säker kommunikation av affärskritiska data. Vi hjälper kunder med systemutveckling och integration av analyssystem och verksamhetssystem, ofta involverande komplexa databaser, antingen i projektform eller med resurskonsulter.

Vi erbjuder dig

I din roll som utvecklare kommer du ha daglig kontakt med verksamhetens medarbetare genom att arbeta i vårt utvecklingsteam. Arbetet kommer innebära allt från nyutveckling till förvaltning, från enklare till mer komplexa lösningar. Då problem och uppdrag skiljer sig är det viktigt att du också anpassar valet av verktyg, språk, tekniker, produkter och hjälpmedel därefter. Du behöver ha stor förståelse för backend och databas men även god insikt vad som pågår i frontend. Arbetet innebär även att stötta kollegor när det kommer till framför allt backend/databas samt att arbeta med ständiga förbättringar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har rätt driv och fokus.

Exempel på uppdrag

– Planering och realisering i kod av kundspecifika anpassningar
– Integrationslösningar över olika kommunikationsprotokoll med säkerhetskrav
– Workshops med eller utan kund
– Code reviews av skriven kod

Vi behöver dig som har

Vi söker dig som kan bygga ett system från grunden, har mycket bra databaskompetens samt har en förmåga att tänka utanför lådan när det behövs. Du kan framför allt backend men har också en okej insyn i hur saker fungerar i frontend. Du har stor praktisk erfarenhet av SQL. Du tar också gärna på dig rollen att koordinera andra mindre erfarna utvecklare.

 

Som person är du driven och självständig i ditt arbete och trivs i en social roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibel, noggrann och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska är andra egenskaper vi värdesätter högt. Då vardagen består av att träffa många olika kunder med olika kunskaper om fastigheternas IT miljö är det också väldigt viktigt att vara lösningsfokuserad och att kunna fatta snabba beslut på plats för att hjälpa kunden framåt på bästa sätt.

Du kan detta

– Objektorienterad programmering (ex Node, Typescript, C#)
– SQL
– Versionshantering

Och det vore toppen om du även har erfarenhet av detta

– Automatiska tester
– Systemarkitektur
– Projektledning
– Delphi-programmering
– Erfarenheter av projektarbete
– Linuxadministration

Konsultrollen

Som IT-konsult hos oss blir du en del av vårt härliga internationella konsultteam där våra konsulter besitter olika kompetenser inom IT. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och får möjligheten att arbeta med nationella och internationella projekt hos någon av våra världsledande kunder. Varje medarbetare är viktig för Farsight framgång och därför värdesätter vi dig som individ och arbetar aktivt med personlig utveckling.

Lön

Enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månadslön

Anställningsvillkor

Provanställning med anställningstid enligt överenskommelse

Var ligger arbetsplatsen?

Vårt kontor hittar du i Science Park i Skövde.

Arbetsgivaren

Farsight Tech Nordic AB
https://www.farsight.se

Postadress

Farsight Tech Nordic AB
Kaplansgatan 16B
541 34 Skövde

Kontakta mig!

Lars-Stuchly-farsight

Lars Stuchly

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ansök i dag!