Nätverk -och IT-tekniker

Heltid

Skövde

2023/03/31

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om Farsight

Vi erbjuder smarta lösningar, tillgänglighet, sekretess, integritet och spårbarhet avseende kunders IT-system. Vårt åtagande sträcker sig från support och drift av servrar och klienter till säkerhetsrevision och programvaror (ProVide) för säker kommunikation av affärskritiska data. Vi hjälper även kunder med systemutveckling och integration av analyssystem och verksamhetssystem, ofta involverande komplexa databaser, antingen i projektform eller med resurskonsulter.

Vi erbjuder dig

I din roll som nätverks- och It-tekniker kommer du ha daglig kontakt med verksamhetens medarbetare genom att arbeta i vårt supportteam. Du kommer att vägleda medarbetare och kunder i hur man jobbar i verksamhetssystem, men du kommer även att arbeta med systemadministration av konton och beställningar av behörigheter. Arbetet innebär även att stötta övriga enheten i utvecklingen av verksamhetssystemen samt arbeta med ständiga förbättringar.

 

Du utgår från kontoret men det dagliga arbetet kan innebära besök ute hos olika kunder. Som nätverk -och It-tekniker är det viktigt att du är självständig och bekväm med att arbeta inom varierande miljöer samt är lösningsorienterad. Det förekommer även genomföring och dokumentering. Vårt arbete innebär förvaltning av IT-system med allt från enskilda system till kompletta IT-miljöer. Därav krävs en god kännedom om IT som helhet där bred och generell kunskap sökes. Heterogena miljöer är vår vardag. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har rätt driv och fokus.

Exempel på uppdrag

– Hantera inkommande ärenden från servicedesken
– Montering på plats hos kund.
– Felavhjälpning på plats hos kund.
– Hantera beställningar mot underleverantör
– Delta i projekt av olika slag
– Närverkskonfiguration och dokumentation

Vi behöver dig som har

Vi söker dig som trivs i en roll med många kontakter och kan vägleda andra samt hålla en god servicenivå. Du förstår grunderna vad gäller nätverkskunskap och har grundläggande kunskap gällande routers, switch och accesspunkter. Kunskaper inom VLAN, brandväggsregler, DHCP, DNS, och VPN är meriterande.

 

Som person är du driven och självständig i ditt arbete och trivs i en social roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibel, noggrann och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska är andra egenskaper vi värdesätter högt. Då vardagen består av att träffa många olika kunder med olika kunskaper om fastigheternas IT miljö är det också väldigt viktigt att vara lösningsfokuserad och att kunna fatta snabba beslut på plats för att hjälpa kunden framåt på bästa sätt.

Du kan detta

Tidigare arbetserfarenhet som nätverks/systemadministratör
B-körkort
Svenska
Engelska

Och det vore toppen om du även har erfarenhet av detta

Akademisk utbildning som nätverkstekniker
Erfarenheter av projektarbete
Microsoft- och nätverkscertifikat tex Cisco, Watchguard, Fortinet etc
Linuxadministration
Dokumentationsvana

Konsultrollen

Som IT-projektledare hos oss blir du en del av vårt härliga internationella konsultteam där våra konsulter besitter olika kompetenser inom IT. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och får möjligheten att arbeta med nationella och internationella projekt hos någon av våra världsledande kunder. Varje medarbetare är viktig för Farsight framgång och därför värdesätter vi dig som individ och arbetar aktivt med personlig utveckling.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

Var ligger arbetsplatsen?

Vårt kontor hittar du i Science Park i Skövde.

Arbetsgivaren

Farsight Tech Nordic AB
https://www.farsight.se

Postadress

Farsight Tech Nordic AB
Kaplansgatan 16B
541 34 Skövde

Kontakta mig!

Fredrik Eriksson It-chef Farsight

Fredrik Eriksson

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ansök i dag!

Om företaget

FarSight-Symbol_Yellow_RGB.png
Farsight Tech Nordic AB är ett teknik- och systemutvecklingsföretag som får människor och organisationer att växa. Vi är dina ”go-to-guys” när det gäller alla dina behov av IT-lösningar, IT-säkerhet & innovation inom IT.

Kontakta oss

Besöksadress:

Farsight Kaplansgatan 16B
3:e Våningen
541 34 Skövde

Kontakt

Copyright (c) Farsight Tech Nordic AB 2021, All Rights Reserved