Projektledare med passion för digitalisering

Heltid

Skövde

2023/03/31

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om Farsight

Farsight Tech Nordic AB är ett teknik- och systemutvecklingsföretag som brinner för digitala problemlösningar, att lösa komplexa problem samt skapa hållbara lösningar som får både människor och företag att växa. Vårt åtagande sträcker sig från support och drift av servrar och klienter till säkerhetsrevisioner och programvaror för säker kommunikation av affärskritiska data. Vi hjälper kunder med systemutveckling och integration av analyssystem och verksamhetssystem, ofta involverande komplexa databaser, antingen i projektform eller med resurskonsulter.

Vi erbjuder dig

I din roll som projektledare kommer du ha daglig kontakt med verksamhetens medarbetare genom att arbeta i vårt utvecklingsteam. Du kommer leda olika typer av utvecklingsprojekt, vara spindeln i nätet och följa samt påverka projekten på nära håll. Arbetet innebär även att stötta kollegor när det kommer till projektledning samt att arbeta med ständiga förbättringar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har rätt driv och fokus.

 

Du utgår från kontoret men det dagliga arbetet kommer även innebära besök ute hos olika kunder. Som projektledare är det viktigt att du är självständig och bekväm med att arbeta inom varierande miljöer samt att du är lösningsorienterad.

Exempel på uppdrag

– Planera/koordinera projekt, uppgifter och resurser
– Arbeta med kravutvinning
– Hålla i interna/externa möten/avstämningar och föra noteringar
– Sköta kommunikationen mellan kund och utvecklare
– Offertskrivande och uppföljning
– Attestering och fakturering

Vi behöver dig som har

Vi söker dig som har känsla för struktur och ordning samt har en förmåga att tänka utanför lådan när det behövs. Du kan projektledning men har också en bra teknisk förståelse vad gäller utvecklingsprojekt. Du har goda erfarenheter av att arbeta agilt, med en tydlig process. Du har även en förmåga att hitta nya affärer i befintligt projekt.

 

Som person är du driven och självständig i ditt arbete och trivs i en social roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibel, noggrann och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska är andra egenskaper vi värdesätter högt. Då vardagen består av att träffa många olika kunder med olika kunskaper om fastigheternas IT miljö är det också väldigt viktigt att vara lösningsfokuserad och att kunna fatta snabba beslut på plats för att hjälpa kunden framåt på bästa sätt.

Du kan detta

Längre arbetserfarenhet som projektledare inom utvecklingsprojekt
God förståelse av agila metoder
Duktig på att kommunicera i såväl tal som skrift
B-körkort
Svenska
Engelska

Och det vore toppen om du även har erfarenhet av detta

Har en relevant utbildning inom projektledning.
Har arbetat med systemutveckling i tidigare roller.

Konsultrollen

Som projektledare hos oss blir du en del av vårt härliga internationella konsultteam där våra konsulter besitter olika kompetenser inom IT. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och får möjligheten att arbeta med nationella och internationella projekt hos någon av våra världsledande kunder. Varje medarbetare är viktig för Farsight framgång och därför värdesätter vi dig som individ och arbetar aktivt med personlig utveckling.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månadslön.

Anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid. Anställningstid enligt överenskommelse.

Var ligger arbetsplatsen?

Vårt kontor hittar du i Science Park i Skövde.

Arbetsgivaren

Farsight Tech Nordic AB
https://www.farsight.se

Postadress

Farsight Tech Nordic AB
Kaplansgatan 16B
541 34 Skövde

Kontakta mig!

Lars-Stuchly-farsight

Lars Stuchly

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ansök i dag!