Awesome Image

PROJEKT LEDNING

Vi vill att det skall gå bra för våra kunder i de utmaningar och problem som ständigt ”händer” i en verksamhet.

Att utveckla verksamheten, upptäcka och identifiera nödvändiga förändringar och låsa upp potential kräver ett kontinuerligt driv som den egna organisationen ibland inte mäktar. Ibland kan det också vara klokt att låta utomstående komma med input och driva på.

Våra erfarenheter
Referenser

Vi pratar gärna om en hållbar lösning!

Farsight tillhandahåller erfarna projektledare, analytiker och tekniska guider som hjälper dig att strukturera, vägleda och hantera projekt inom systemutveckling, systemunderhåll och innovation. Genom att kombinera våra experter, med ditt team och potentiellt andra externa experter, kan vi tillsammans skapa smarta och innovativa lösningar och driva värdefulla projekt.

Vi pratar gärna om hållbar lösning! Det här är lösningarna som går längre än.

Vi skapar hållbara lösningar som fungerar över tid, som är användbara och begripliga, flexibla och som kommer att växa med din verksamhet och där arkitekturen och lösningen är förberedd för framtida förändringar.

Förändringsledning, teknikskiften eller vill du bara ha en projektledare för dina system, teknik eller säkerhetsproblem?

Awesome Image

Konsulter

Vi har kvalificerade konsulter, redo för längre eller kortare uppdrag. Med brett urval av kompetenser inom utveckling av programvara kan vi erbjuda programmerare inom Java, C#, .Net, PHP, ADA och Delphi samt flertalet databaser.

Läs mer

Lets meet and see what we can do together!

How may we assist?

We create sustainable and useable solutions for complex problems.

    Bevisa att du är människa genom att välja Hus.
    Awesome Image