Lediga Tjänster

Vill du vara med oss på vår resa?

Vill du arbeta i ett innovativt företag i tillväxt och där engagemang och kreativitet värderas högt? Vill du arbeta i ett företag med platt organisation, korta beslutsvägar och med värderingar som Offensiva, Drivande och Kompetenta? Farsight erbjuder goda anställningsvillkor med kollektivavtal och sjukvårdsförsäkringar. Därtill erbjuder vi flexibilitet under ansvar, varierande uppdrag med höga krav och stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Vi söker kontinuerligt utvecklare, programmerare, projektledare med gedigen teknisk kapacitet som brinner för problemlösning och som är nyfikna på hur teknik och lösningar kan anpassas och integreras för att skapa nytta för våra kunder. Vi söker även dig som kanske nyligen avslutat en mjukvaru-, programmerings- eller systemutvecklingsutbildning och som “förstår” programmering, problemlösning och har förmåga att ta till dig nya tekniker, utvecklingsspråk och lösningar.

Lediga tjänster

Om företaget

FarSight-Symbol_Yellow_RGB.png
Farsight Tech Nordic AB är ett teknik- och systemutvecklingsföretag som får människor och organisationer att växa. Vi är dina ”go-to-guys” när det gäller alla dina behov av IT-lösningar, IT-säkerhet & innovation inom IT.

Kontakta oss

Besöksadress:

Farsight Kaplansgatan 16B
3:e Våningen
541 34 Skövde

Kontakt

Copyright (c) Farsight Tech Nordic AB 2021, All Rights Reserved