Är du unik?

Vi söker någon som inte är som oss! Back-end Utvecklare  Front-end Utvecklare Projektledare C# Utvecklare Wordpress Utvecklare 

Vår filosofi är enkel – att samla ett team av passionerade människor med olika kompetenser för att tillsammans bygga en kultur som inspirerar oss alla att göra vårt bästa.

Att vara anställd på Farsight innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka.
Vi söker dig! 
Marknads-avdelningen
Lediga tjänster på vår
Marknads-avdelningen

Digital Kommunikatör och Webbutvecklare

Som Digital Kommunikatör och Webbutvecklare på Farsight kommer du att spela en viktig roll i utvecklingen av våra digitala plattformar och kommunikationsstrategier. Ditt arbete kommer att omfatta allt från webbdesign i WordPress till ledning av digitala marknadsföringskampanjer, med fokus på användandet av sociala medier och annonsplattformar som Google Ads, LinkedIn och Facebook.

Omfattning:

Heltid

Placering:

Skövde

Sista ansökningsdag:

2024/04/12

IT-avdelning
Lediga tjänster på vår IT-avdelning
Inget hittat
Mjukvaruutveckling
Lediga tjänster på vår avdelning för mjukvaruutvecklare
Projektledning
Lediga tjänster på vår projektledningsavdelning
Varför hänga med oss?
Spännande karriärmöjligheter

Spännande karriärmöjligheter hos oss på Farsight.

Är du nyfiken på att jobba som konsult hos någon av våra kunder? Även det är möjligt med stöttning från dina kollegor. På Farsight har du möjlighet att arbeta på plats hos kund eller hos oss i våra snygga kontorsytor.

Var med och utvecklas tillsammans med oss. Vi växer så det knakar och behöver dig och din expertis för att komma vidare. Vi uppmuntrar engagemang och idéer från våra medarbetare för att växa tillsammans i framtiden.

Vi har kul!

Shuffle board-turneringar – Är du en shufflare? Vi älskar att shuffla! Vi brukar kanske inte dansa men vi har ett shufflebord och utmanar gärna varandra under rasterna.

Farstrong – Häng med i träningsgrupp! Två gånger i veckan går ett gäng av oss till gymmet efter arbetstid och peppar varandra till ett träningspass. Häng med och bygg muskler med oss!

Spelkvällar – Är du ett fan av brädspel? Vi arrangerar gärna brädspelskvällar tillsammans. Vad spelar du?

FIKA – Varje fredag ​​samlas vi och njuter av lite fika tillsammans.

Det lilla extra
Sjukförsäkring – Först i raden tillgång till sjukvård när du behöver det med vår fantastiska sjukförsäkring.

Fri tillgång till det lokala gymmet.

Hybrid arbetsyta – Gillade du att arbeta hemifrån under pandemin? Möjligheten finns kvar här men vi hoppas förstås att få hänga med dig på kontoret emellanåt också. 

Flextid – Behöver du gå till tandläkaren eller har skolan planerat ett föräldramöte på arbetstid? Inga problem, använd bara dina flextimmar och jobba ikapp tiden ett annat tillfälle.

Frukt! – Njut av en frukt under din paus när du behöver lite extra energi. Vi har ett fruktfat som ständigt fylls på.

Referenser

Det här säger våra kunder om oss

En väg in i arbetslivet

Vi tar ständigt emot nya praktikanter. Vi arbetar även mycket med arbetsträning för människor som av olika anledningar behöver stöttning för att komma tillbaka in i arbetslivet. Hör av dig till oss om det är intressant!

Våra samarbetspartners

Hej

Du lämnar vår hemsida!

Oroa dig inte, detta öppnas i en ny flik så att du enkelt kan återvända till den här sidan.