IT-konsulter och projektledning för trygga lösningar

Behöver din verksamhet snabbt tillgång till kvalificerade IT-konsulter? På Farsight är vi här för att vara den förlängda armen i era projekt – oavsett om ni behöver en skicklig projektledare eller en expertutvecklare inom ett specifikt område.

Rätt stöd vid rätt tidpunkt

Saknar du projektledare?

Hos Farsight förstår vi vikten av rätt stöd när det gäller att driva projekt framåt. Vi erbjuder inte bara skräddarsydda IT-lösningar; vi är också experter på projektledning och erbjuder specialistkompetens för att hyra in just den utvecklare ni behöver, vare sig det gäller Java, C#, .Net, PHP, React, ADA, eller Delphi.
Vi ser oss själva som en del av ert team, en partner som står vid er sida genom hela projektets livscykel. Våra projektledare har lång erfarenhet av att maximera effektiviteten och säkerställa att tekniska projekt inte bara uppnår sina mål utan också överträffar förväntningarna.

Oavsett om det är kortvarig förstärkning eller ett långsiktigt partnerskap, erbjuder vi lösningar som möter era IT-behov.

Vi hjälper dig med

Projektledning på hög nivå

Vi använder moderna projektledningsmetodiker för att effektivt driva och leverera era IT-projekt. Från planering till genomförande, ser vi till att hålla oss inom både tid och budget.

Kontinuerlig support och underhåll

Vi förstår vikten av att era system fungerar felfritt. Därför erbjuder vi löpande underhåll och support för att säkerställa att era IT-miljöer alltid är uppdaterade och säkrade.

Vi hjälper dig med

Automation

Sedan början av 2000-talet har Farsight varit en stark aktör inom automatisering, med en tydlig mission att transformera arbetsflöden och optimera IT-infrastruktur.
Vår erfarenhet sträcker sig från att initialt hantera servrar och klientdatorer till att idag vara en kraftfull partner i att automatisera tidskrävande, manuella processer. Genom automatisering frigör vi värdefull tid för er personal, så att de kan fokusera på det som verkligen räknas – era kunder.

Vi hjälper dig med

ITSM (IT Service Management)

Vinka adjö till din röriga inkorg och arkivera de gamla kalkylbladen och pappersdokumenten en gång för alla! Det är dags att välkomna en värld av automatisering, självläkning och andra digitala underverk som kommer att revolutionera hur dina medarbetare interagerar med den information och de tjänster de behöver för att vara på topp.
Vårt ITSM-team står redo att lotsa dig genom allt från skräddarsydda införandeprojekt, som matchar just dina unika förutsättningar och behov, till att finjustera systemvalet och strömlinjeforma både interna och externa processer för både nu och i framtiden. Låt oss hjälpa dig att transformera ditt arbete på ett sätt som känns lika innovativt som effektivt. Välkommen till framtidens service management!

IT-konsulter till din tjänst

Andreas Hansson - Farsight Skövde

Andreas Hansson

Medgrundare, VD och Projektledare

Nicklas Bergfeldt - Farsight Skövde

Nicklas Bergfeldt

Medgrundare. Systemarkitekt & projektledare

Lars Larsson - Farsight Skövde

Lars Larsson

Utvecklingschef, projektledare & teamledare

Fredrik Eriksson - Farsight Skövde

Fredrik Eriksson

CTO och IT-säkerhetsansvarig

Göran Johansson - Farsight Tech Nordic AB

Göran Johansson

Projektledare, Utvecklare

Paul Pylkäs - Farsight Tech Nordic AB

Paul Pylkäs

Senior utvecklare

Stoffe Eriksson - Farsight Tech Nordic AB

Stoffe Eriksson

Systemadministratör & nätverkstekniker

Jimmy Eriksson - Farsight Tech Nordic AB

Jimmy Eriksson

Support tekniker

Ditt namn

Är du vår nästa IT-konsult?

Har du frågor eller funderingar? Självklart hjälper vi dig!


Andreas Hansson

Medgrundare, VD och Projektledare

Hej

Du lämnar vår hemsida!

Oroa dig inte, detta öppnas i en ny flik så att du enkelt kan återvända till den här sidan.