Referenser

Vad vi gör

Samarbeten och referenser

Farsight kan ta rollen som huvudpartner, vi kan arbeta i ett konglomerat med andra, eller vi kan arbeta som underleverantör. Vår drivkraft är att tillhandahålla utmärkta lösningar för alla inblandade parter.
Om du letar efter en starkt samarbetsinriktad partner med en tydlig etisk kompass, och som brinner för fantastiska lösningar – då är vi företaget för dig!

18 år av IT-tillväxt

18 år av IT-tillväxt Under 18 har vi gått från ett litet IT-bolag till en komplett leverantör av IT-tjänster.

Idédriven utveckling

Om du har en idé eller behov av stöd vid utveckling av produkt eller tjänst.

Tillväxt

Vi uppskattar bra samarbeten och tycker om när människor och företag utvecklas.

Partners

Vi växer med samarbeten, partners och kan då erbjuda en helhetslösning för dig som kund.

Vad våra kunder säger om oss

SAAB AB Electronic Defence Systems

Farsight har under lång tid levererat seniora och juniora konsulter till SAAB AB, Electronic Defence Systems. Uppdragen har i huvudsak gällt utveckling av militära system på SAAB i Skövde. Fokus för Farsights konsulter har varit programmering, viss design och testning ofta med inriktning mot ovanligare programmeringsspråk där våra specialkunskaper varit eftersökta.ellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jeeves Information Systems AB

Vi valde Farsight och ProVide på grund av stödet för HTTPS och använder det som en lagringsplats för större filer, tillgängliga för våra konsulter och kunder.

Lidköpings Energi

Jag har alltid velat ha en leverantör som Farsight AB, att kontakta när vi står inför IT-problem/utmaningar/behov. Farsight har förmågan att kombinera prisvärdhet och kvalitet i sina lösningar och som därmed gynnar vår verksamhet.

– Peter Smedberg, IT-ansvarig Lidköping Energi AB

CoreIT AB

Vi använder ProVide Server från Farsight för olika kundärenden och det är alltid stabilt. Vi är superglada och nöjda!

Revac Sverige AB

ProVide from Farsight var en viktig pusselbit i vårt filmprojekt där bilder och filmer från vår produktion skickades till en reservserver. Bilderna användes sedan för att illustrera projektmålet; en time-laps av logistik- och byggprocessen.

Tornum

Vi använder dagligen ProVide Server (från Farsight) och det har fallit ut extremt bra från dag ett. Vi använder ProVide huvudsakligen för att överföra tunga filer mellan våra kontor i världen men ProVide används också för att överföra information mellan våra partners i olika projekt och hjälper oss att hantera licenser och uppdateringsrutiner. Att använda ProVide är enkelt och problemfritt, precis som det borde vara, och vi är mycket nöjda med detta.

Proteinbolaget AB

ProVide från Farsight fungerar riktigt bra för oss och är en del av vår automatiserings-/effektivitetslösning för en smidig hantering av vårt lager. Vi använder ProVide för kommunikation mellan vårt lager och skrivare.

CAG Datastöd AB

Vi använder ProVide från Farsight på en kundserver för filöverföring med en certifikatautentiserad finansieringstjänst. Vi tycker att ProVide är ett mycket smidigt program och en lösning, det gör precis vad det ska.

Science Park Skövde

Farsight sköter drift av nätverksarkitektur och backbone för Science Park Skövdes olika IT-miljöer och digitala mötesplatser. Farsight har bland annat designat och konfigurerat parkens centrala gatewaylösning med 100-talet VLAN med separata DHCP, switch och routerkonfiguration för backbone- och distributionsnät med trunkar samt servrar, backup och säkerhetslösningar.

Samhall

Samarbetet med Farsight har framförallt inriktat sig på uppbyggnad av ett större datalager där data från en rad olika verksamhetssystem integreras och tvättas för att skapa sammanhållna datakuber för bland annat tidsrapportering, uppföljning av stödåtgärder och handledning. Datalagret har inneburit ett effektivt grepp för att säkra kvalitet och korrekthet i insamlade data såväl som i rapporteringen av data från de olika verksamhetssystemen.”

– Annika Molin, Chef IT-Systemförvaltning Samhall AB

Vänerenergi

Farsight har som leverantör och utförare av IT-revisioner belyst säkerhetskulturen, backuper, skydd mot skadlig kod, säkerhetskonfigurationer på så väl brandvägg som servrar och behörighetssystem hos Vänerenergi. Detta har bland annat medfört ökad medvetenhet om säkerhet hos personalen samt bidragit med information som ger effektivisering vid framtida underhåll av IT-miljön. – Rolf Åkesson, Verkställande direktör VänerEnergi AB

Andreas Hansson

Medgrundare, VD och Projektledare

Har du frågor eller funderingar? Självklart hjälper vi dig!


Hej

Du lämnar vår hemsida!

Oroa dig inte, detta öppnas i en ny flik så att du enkelt kan återvända till den här sidan.