Support

Vi har ett brett utbud av support

Vår verksamhet handlar om att få människor och organisationer att växa. Att lösa komplexa problem är vår passion, och tillsammans kan vi hitta användbara och begripliga lösningar på stora och små problem.
Så; vad gör vi egentligen? I vår värld handlar IT om att tillhandahålla korrekt och aktuell information till rätt personer och skydda den från någon annan, och att se till att en motpart inte kan påstå att de inte fick uppgifterna. Detta är nära besläktat med de allmänna definitionerna av IT-säkerhet; tillgänglighet, konfidentialitet, integritet och icke -tillförlitlighet.
För oss är detta emellertid också nära kopplat till en holistisk systemteoretisk strategi som börjar med krav och funktionella behov, kopplat till systemarkitektur, servrar eller molntjänster, klientdator och slutpunkter ner till programvaran, affärssystem och stödsystem som stöttar ett företags eller en organisations arbete.

Support nära dig

Fjärradministration

Support nära dig

Support för moln & VPS

Vi erbjuder också hjälp på distans

Med Teamviewer kan vi hjälpa dig direkt genom fjärrstyrning. Detta innebär att vi med ditt godkännande kan fjärrstyra din dator, precis som om vi vore på plats. Fjärrstyrningen är krypterad och kräver lösenord som endast innehas av Farsight

Fredrik Eriksson

CTO och IT-säkerhetsansvarig

Har du frågor eller funderingar? Självklart hjälper vi dig!


Kolla även in vår drift & support

Hej

Du lämnar vår hemsida!

Oroa dig inte, detta öppnas i en ny flik så att du enkelt kan återvända till den här sidan.