IT-säkerhet i världsklass

Vi är passionerade för att utveckla innovativa IT-lösningar som inte bara garanterar säker åtkomst och effektiv hantering av affärskritisk information, utan också stärker ditt företags digitala grund.

IT-säkerhet

En trygg digital närvaro är en nödvändighet.

Hos oss är säkerhet inte bara en prioritet, det är kärnan i allt vi gör. Vi brinner för IT-säkerhet för verksamheter och företag.
I dagens samhälle där skadliga program som ransomware, malware etc. Ständigt utvecklas. Krävs det att ditt online försvar också utvecklas. Om de skadliga programmen når dina filer kan det vara så illa att din verksamhet behöver lägga ner.

Områden

NIS2 & CER direktiv

I takt med att digitaliseringen accelererar, står IT-sektorn inför allt mer avancerade cyberhot. Detta kräver en proaktiv och kunnig approach för att skydda..

Informationssäkerhet

Informationssäkerhet kombinerar avancerad teknik och mycket strikta policyer för att skydda känslig data från cyberhot, en kritisk grundsten i vår digitala era.

Vad vi kan hjälpa dig med

Något du borde veta

En god säkerhetshygien

Att regelbundet uppdatera system, använda starka lösenord och vara medveten om potentiella faror är som att skapa en osynlig barriär, vilket minskar risken för digitala sjukdomar och skapar en hälsosam och trygg digital miljö.
Precis som regelbunden handtvätt förhindrar spridningen av bakterier och sjukdomar i den fysiska världen, representerar god säkerhetshygien det digitala ”handtvättandet” för att förhindra cyberhot och skydda ens digitala hälsa.

Våra produkter

Produkter med säkerhet i kärnan

Förebygg cyberattacker med ett digitalt självförsvar

Skydda dig effektivt mot Cyberattacker med ett robust digitalt självförsvar.

Smart datahantering och insikt med AgentWay®

Optimerar företagsdataflöden och analyser, integrerar smidigt system för skarpare beslut.

Probably the best SFTP server in the world

Gör filhantering mer säkert med ProVide Server, med en säker krypterad end-to-end lösning.

Behöver du hjälp med din IT-säkerhet? Vi hjälper dig!