Om Oss

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
25
År
av erfarenhet

Om Farsight

Complex Made Simple

Vår passion ligger i att skapa smarta IT-lösningar för säker åtkomst, hantering och kommunikation av affärskritisk information.

Vi bygger smarta lösningar för digital tillgänglighet, sekretess, integritet och spårbarhet för våra kunders IT-system. Vårt stöd sträcker sig från support och drift av servrar och klienter till säkerhetsrevision och programvaror (ProVide) för säker kommunikation av affärskritisk data.

Vi älskar problemlösning och får människor och företag att växa. Hållbarhet för oss innebär att de lösningar vi bygger ska vara förvaltningsbara över tid, att de skall vara enkla att använda samtidigt som de är flexibla och skalbara för att kunna växa med företaget .

Detta är
Skövde

Vår historia

Västgöta-Data och Farsights resa tar sin början redan 1998

Prisade av Gothia Science Park

Vi tar ett stort steg i vår utveckling med en ny grafisk profil och börjar utveckla för spelplattformar.

2011
2014

Vi får pris som "Det goda Exemplet"

Vi tilldelades priset "Det goda exemplet" under Näringslivsgalan Skövde. Ett pris som hyllar företag som anställer personer utanför arbetsmarknaden.

ZFTP får namnet Provide Server

Nu bestämmet vi oss för att ge ZFTPServer en större marknad unbder namnet ProVide Server. Idag har vi företag i över 90+ länder med form av installation av Provide.

2018
2021

Västgöta-Data växlar upp till Farsight

Vi fyller 15 år som företag och lägger i nästa växel med nytt varumärke och + 90 marknader i bagaget.

Allt tog sin början på Skövde Högskola

1997 fann några tidiga digitala "nördar" varandra vid en kurs på Högskolan i Skövde. Andreas Hansson och Nicklas Bergenfeldt grundade ideén om ett framtida it-företag.

1997
2000

ZFTP såg dagens ljus

Efter några års programutveckling lanserades den första versionen av FTP -servern ZFTP.

Västgöta-Data grundades som företag

15 september 2006 grundades Västgöta-Data som ett aktiebolag av Adam Rehbinder, Andreas Hansson och Nicklas Bergenfeldt.

2006
2008

Prisade av Science Park Skövde

Vi tilldelas Gothias Entreprenörspris av Gothia Science Park för vårt företagande och vår starka tillväxt.

Awesome Image
Awesome Image

Varför ska du välja oss?

Tusen och en anledning ...

Våra produkter och mjukvaror finns i +90 länder

Även om vi är starka lokalt har vi stor global erfarenhet, och kommer att fortsätta växa med våra globala kunder. Du hittar våra lösningar och programvaror på över 90 marknader globalt.

Resultat som gör skillnad

Vårt viktigaste ål vi i strävar efter är att växa med våra kunder. Genom att producera produkter som gör ditt affärsliv enklare skapar vi tillväxt, inte bara för dina idéer, utan även för våra.

Alltid med kvalitet i sikte

Vårt team av experter ser till att all mjukvara, kod, systemlösningar som produceras vida uppfyller dina förväntningar. Vi vet hur dina dagliga utmaningar ser ut och vi kommer att se till att lösa så många som möjligt.

Detta är Farsigth

01

IT powered ON

Smarta IT-lösningar för säker åtkomst, hantering och kommunikation av affärskritisk information. Vi erbjuder smarta lösningar tillgänglighet, sekretess, integritet och spårbarhet avseende kunders IT-system. Vårt åtagande sträcker sig från support och drift av servrar och klienter till säkerhetsrevision och programvaror (ProVide) för säker kommunikation av affärskritisk data. Vi hjälper även kunder med systemutveckling och integration av analyssystem och verksamhetssystem, ofta involverande komplexa databaser, antingen i projektform eller med resurskonsulter.

02

Complex made simple

Vi tänker längre, har nya idéer, vågar föreslå lösningar som driver digital transformation. För att kunna lyfta dig som kund måste komplexa system, arbetssätt och rutiner göras begripliga och användbara. Vårt arbete handlar om den svåra konsten att göra det komplexa enkelt. Detta innefattar användarvänliga, överskådliga och förenklade integrationer mellan system som presenterar komplexa data på ett användbart sätt. Att genom dataanalys kunna stötta er affär, hantera riktiga problem och automatisera manuella problem och rutiner är en viktig del. En annan del är att se till att systemen är säkra, pålitliga, tillgängliga och användbara så att er verksamhet fungerar bättre än någonsin.

03

Mission

Glädje föder kreativitet och vi löser komplexa problem för att vi älskar det. Vi utvecklar både kod och människor och detta vill vi göra tillsammans med dig! Vår erfarna och innovativa personal är redo! Släpp lös innovationskraften och låt oss tillsammans ta fram utvecklande lösningar och ta tillvara nya möjligheter.