Systemlösningar

Vi älskar problemlösning och möjligheten att växa med våra kunder.

Med ett erfaret team som jobbar tätt tillsammans med kunderna för att skapa genomtänkta lösningar satsar vi på långa samarbeten.

Vi är helt enkelt dina ”go-to-guys” som driver patentutveckling, resurskonsulting, total systemarkitektur, projektledning och projekt från ax till limpa. Våra kompetenta utvecklarteam innefattar projektledare, programmerare, UX och databasresurser samt data- & Ware-Houseanalyser, komplex systemarkitektur, system integration, avancerad kryptering av datakommunikation, verksamhetsanalys och förändringsarbete.

Adam Nicklas Farsight Skövde

Migration & Integration

Vi på Farsight brinner för digitala problemlösningar, att lösa komplexa problem samt skapa hållbara lösningar som får både människor och företag att växa.

IT & systemarkitektur

En systematisk genomgång av din organisations hantering rörande säkerhet, säkerhetskopiering, katastrofåterställning och skydd mot virus och skadlig kod.

Databaskonceptutveckling

På Farsight har vi sedan länge använt oss av olika tekniker både för enklare självstyrning och för att gruppera och klassificera stora datamängder och databaser genom att utnyttja kombinationer av ...

Database Envisionment

Vi gillar att tänka nytt! Att ta en idé från vision till ett fungerande koncept eller system är något vi går igång på!

Programmeringsresurser

Våra skickliga programmerare och testare utvecklar programvaror med en gedigen kunskap i olika metodiker, programmeringsspråk och databashanteringssystem.

Team av utvecklare

Din framgång är vår framgång. Vi har ett hängivet team som trivs med utmaningar och att skapa möjlighet till innovationer inom modern mjukvaruutveckling.

Låt oss boka ett samtal för att se hur vi skulle kunna stötta er!

    Bevisa att du är människa genom att välja nyckel.

    Awesome Image