Awesome Image

Drift och support

Verksamhet- & Riskanalys

Att systematiskt och kontinuerligt gå igenom ett företags datasäkerhet med utgångspunkt på förhand ställda krav är något vi brinner för och ständigt utvecklar.

Farsight har arbetat fram ett framgångsrikt koncept baserat på metodstöd från MSB och informationssäkerhet.se där vi låter marknadsledande verktyg analysera miljön i kombination med kartläggning av rutiner. Vi hjälper er med att analysera er verksamhet för att ta fram en handling- och åtgärdsplan för just era behov.

Vi kan till exempel stötta er med:
- Kartläggning IT-miljö och nätverk
- Analys av Digitala miljöer
- Intern säkerhetsutredning
- Social Enginering
- Rutiner och policys

Våra erfarenheter
Referenser

Vi pratar gärna om en hållbar lösning!

Farsight tillhandahåller erfarna projektledare, analytiker och tekniska guider som hjälper dig att strukturera, vägleda och hantera projekt inom säkerhet, systemunderhåll och innovation. Genom att kombinera våra experter, med ditt team och potentiellt externa experter, kan vi tillsammans skapa smarta och innovativa lösningar.
Awesome Image

Konsulter

Vi har kvalificerade konsulter, redo för längre eller kortare uppdrag. Med brett urval av kompetenser inom utveckling av programvara kan vi erbjuda programmerare inom Java, C#, .Net, PHP, ADA och Delphi samt flertalet databaser.

Läs mer

KONTAKTA OSS

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi skapar hållbara och användbara lösningar för komplexa problem.

    Awesome Image